Zoeken naar man sub

Uw zoekactie voor man sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoek knappe vrouw
Ik zoek een knappe vrouw voor sex. Zelf ben ik een verzorgde man van 43 jaar, slank, groot geschapen en intiem geschoren.  
Jan 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame heeft zin om me te leren kennen?
Hallo, Ik ben een lieve tedere man uit Oostende en zoek discreet een dame die ervan geniet om eens geheel vrouwvriendelijk verwend te worden. Ik ben heel respectvol, verzorgd en geniet er enorm van om de ander te laten genieten. Ik masseer ook heel graag. Stuur gerust een mailtje als je zoiets ziet zitten. Liefs x Jan  
Player 69 jaar Limburg - Peer
Dominante playmate gezocht
Hou jij ervan om een man te domineren en uit te dagen, weerloos aan jouw voeten te zien en te gebruiken voor jouw lusten... Wil jij deze onervaren man wegwijs maken en opleiden .... Kijk nederig uit naar die ene dominante dame uit regio peer.  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Joeri 43 jaar Antwerpen - Ranst
Getrouwd zoekt ….
Hey ik ben opzoek naar een toffe dame die het ziet zitten om eens op kamer te gaan met mij. Ik ben een niet onknappe man van 44 met normaal gebouwd lichaam zonder tattoos of piercings. Ik heb kort haar en blauwe ogen. 178/80  
Pervers 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Perverse man zoekt dame voor plas sessies. Ik ben gever
Welke same Kan genieten van onder geplast te worden, ook tijdens penetrative gevuld worden. Ik kan vrij ontvangen en verplaatsen, heb ruime ervaring en doseer goed. Ik ben plas gever en zoek dame die ook van perverse sex houdt. Enkel doensters die willen afspreken. Discretie gewaarborgd.  
Pierre 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (30-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 64jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, no smoker, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam (jij ook!) met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér exhibitionistisch ingesteld voor intens naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! “Een sensueel parfum en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Ik hou dus enorm veel van beffen en vingeren hoe langer hoe liever. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10